RT és RX modellek esetén: 


Ha a szegély viszonylag sík, helyezze a vezetéket a RoboRuler II távolságra (26 cm).


26cm_From_Flat_RX.png


Ha a szegélynél mélyedés/nagyobb szintkülönbség van, használja a RoboRuler III (36 cm) távolságát, hogy megakadályozza a kerekek árokba esését:


36cm_From_Edge_RX.png



Ha a munkaterület egy virágágyás (vagy bármely más, a Robomow által kihagyandó) akadályt határol, helyezze a kerületi vezetéket a IV (45cm) távolságra:


RX_Island_Installation_45cm.png


RK sorozat:


Ha a fűszegély melletti rész síkban van a fűvel, akkor a robottal szállított Robovonalzó (Roboruler) 1-es jelzéséhez kell mérni a peremvezeték távolságát (ez 13 cm). Lásd 1-es jelölés az ábrán. 


Ha a fűszegély melletti rész nincs síkban a fűvel, akkor a robottal szállított Robovonalzó (Roboruler) 2-es jelzéséhez kell mérni a peremvezeték távolságát (ez 23 cm). Lásd 2-es jelölés az ábrán.



RC / MC-modell


Ha a munkaterület sík terület, virágágyás, kis szintkülönbség (legfeljebb 1 cm / 0,4), vagy egy kis lépcső (5 cm / 2 ”) határolja, a peremhuzalt 20 cm-re kell elhelyezni (8 hüvelyk) a munkaterületen belül. Ez megakadályozza a kerekek árokba esését. Használja a RoboRuler rövidebb távolságát, hogy beállítsa a vezeték távolságát a gyep szélétől.





RS / MS-Modell


Ha a munkaterület sík terület, virágágyás, kis szintkülönség (legfeljebb 1 cm / 0,4) vagy egy kis lépcső (5 cm / 2-ig) határolja, akkor a peremvezetéket 32 cm-re kell elhelyezni. 1 láb) a munkaterületen belül. Ez megakadályozza, hogy a kerekek árokba essenek. Használja a RoboRuler rövidebb távolságát, hogy beállítsa a vezeték távolságát a gyep szélétől.